Guide sul Rigolo

Guide

Estratti da guide recenti

Botteghe Storiche

Gambero Rosso 2016 Milano

gambero rosso

Rigolo

BRERA

Da tanti anni una tavola che si distingue per l’affidabilità della sua proposta. Frequentato da professionisti che lavorano in zona e clienti affezionati, propone un menu di stampo tradizionale. Servizio di mestiere, ambiente d’altri tempi, carta dei vini adeguata.

National Geographic
Walking Guide MILANO Il meglio della città

national geo

RIGOLO

Per i giornalisti del Corriere della Sera (la storica sede del quotidiano è a pochi metri) questa è una seconda casa dal 1958.Da allora la cucina, legata alla tradizione e puntuale, non ha mai tradito le aspettative, come il servizio sempre professionale e cortese.

Gambero Rosso 2018 Milano

national geo

Ristoranti Lombardia 2017

La Repubblica

gambero rosso


Milan Restaurant Guide

il mangelo

RIGOLO

"A timeless classic in this area of city”. The typical traditional Italian restaurant set out several decades ago selling Tuscan dishes and over time has begun to offer food from other Italian regions with (today) a “menu which never changes, for better or for worse”, However, it’s a restaurant “you can always count on".

 

Dishese are flavoursome and genuine (“the Filetto alla Rigolo is excellent”). The staff are friendly and extremely professional (“old-fashioned courtesy”). Some dishes are on offer an a weekly basis: ossubuco on Wednesday, bollito (stew() on Thursday and baccalà (salt cod) on Friday.

 

The restaurant also organizes special evenings to celebrate particular dishes, with specially selected wines. AIC certified for coeliacs. Smoking Area.

 

Prezzo: 42 euro

Food: 7.5

Décor 7

Service 7.5

Guida Oro I vini di Veronelli 2015

i vini di veronelli

 

Segnalato dalla Guida Oro I vini di Veronelli 2015 all’interno della sezione “I luoghi del Buon Bere”

Oops...

There was an error pulling content for this page
To add content from your site manually click here

To remove the page go to the Manage Pages section on the left.

Share by: